Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
37,2 x 113,2 x 19,3 мм
Тежина
75 гр.

Општи карактеристики

Тип на батерија
Сува батерија
Вид на батерија (испорачана)
AAA x2
Вградена меморија
4GB
Вграден микрофон
Стерео
Пребарување на календар
Да
Максимален број на фајлови по фолдер
199
Максимален број на фајлови (вкупно)
4074
Јазик на изборникот
Англиски; Шпански; Француски; Германски; Италијански; Руски
Поврзување со PC
Да
Репродукција формат
mp3
Формат на снимање
mp3
Максимален број на фолдери
400

Снимање

Макс. време на снимање MP3 192kbps
44 часа 40 мин.
Макс. време на снимање MP3 128kbps
67 часа 05 мин.
Време на снимање MP3 48kbps (моно)
178 часа 0 мин.
Време на снимање MP3 8kbps (моно)
1073 часа 0 мин.
Батерија за снимање на MP3 192kbps
57 ч.
Батерија за снимање на MP3 128kbps
57 ч.
Батерија за снимање MP3 48kbps моно
72 ч.
Батерија за снимање MP3 8kbps(моно)
96 ч.
Фреквентен одзив за MP3 192kbps
75 - 20.000 Hz
Фреквентен одзив за MP3 128kbps
75 - 17.000 Hz
Фреквентен одзив MP3 48kbps (моно)
75 - 14.000 Hz
Фреквентен одзив MP3 8kbps (моно)
75 - 3.500 Hz
Scene Select
Да
Следење на снимањето
Да
Филтер за елимин. ниски фреквенции
Да
Додавање/презапишување на снимка
Да
VOR
Да

Репродукција и уредување

A-B повторување
Да
Аларм со репродукција
Да
Контрола на високи тонови (брзина)
Да
Поделба
Да
Едноставно пребарување
Да
Бришење
Да
Копирање на фајл
Да
Преместување на фајл
Да
Отстранување на шумот
Да (интелигентно отстранување на шумот)
Заштита
Да
Означување на песните
Да

Пакување и брз почеток

Јазик на пакувањето
Англиски, Француски
Стил на пакет
Картонска кутија со закачалка

Во пакетот

Софтвер
Софтвер кој се применува на PC(Sound Organizer). Вградена меморија

Што има во пакетот

  • Водич за брз почеток и FULL HTML IM јазик
  • Сува батерија (алкална, големина AAA x 2)
Placeholder