Слика од Дигитален диктафон PX440 од серија PX
Слика од Дигитален диктафон PX440 од серија PX
Слика од Дигитален диктафон PX440 од серија PX
Слика од Дигитален диктафон PX440 од серија PX

Спецификации

  • Снимајте MP3 звук и репродуцирајте го преку звучникот од 300mW

  • Долгото траење на батеријата нуди снимање до 96 ч. (MP3 8kbps)

  • Меморијата од 4GB ви овозможува да складирате до 1043 ч. (MP3 8kbps)

  • Интелигентното отстранување на шум го намалува амбиенталниот шум за појасна репродукција

  • Напојување со 2x AAA батерии (вклучени)

Што има во пакетот

Водич за брз почеток и FULL HTML IM јазик, Сува батерија (алкална, големина AAA x 2)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина