Слика од Моно дигитален диктафон PX370 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX370 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX370 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX370 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX370 од серија PX

Спецификации

Снимајте состаноци, предавања и многу повеќе на едноставен начин и со висококвалитетен звук со овој дигитален диктафон. Практичниот интерфејс овозможува лесно пронаоѓање на старите снимки, а вградениот USB приклучок овозможува приклучување во компјутер. Автоматското снимање гласови го намалува шумот во заднина за да можете постојано да слушате што се говори.
  • Снимајте MP3 звук на брз и едноставен начин

  • Долгото траење на батеријата нуди снимање до 57 часа (стерео MP3 со 128 kbps)

  • Оптимизираното снимање гласови го намалува амбиенталниот шум за да добиете појасни снимки

  • Scene Select ви овозможува да ги оптимизирате поставките за музика, состаноци и многу повеќе

  • Со меморијата од 4 GB може да снимате до 59 часа и 35 мин. (стерео MP3 со 128 kbps)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина