СНИМАЧИ ЗА ГЛАСОВНИ БЕЛЕШКИ

Моно дигитален диктафон PX333 од серија PX

ICD-PX333
Слика од Моно дигитален диктафон PX333 од серија PX

Само рекордер|Рекордер + стерео микрофон со штипка за прикачување|Рекордер + софтвер Dragon Naturally Speaking

Слика од Моно дигитален диктафон PX333 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX333 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX333 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX333 од серија PX
Слика од Моно дигитален диктафон PX333 од серија PX
Спецификации и функции
  • Снимање/репродукција на MP3Снимајте кристално чист звук со висок квалитет и слушајте го снименото преку предниот звучник од 300mW

  • Време на снимањеВградена меморија со максимално време на снимање од 1073 часа во LP режим (MP3 8kbps)

  • Scene SelectИзберете го видот на снимка која сакате д ја снимите (музика, состанок, интервју, диктат) за оптимизирани поставувања

  • Интелигентно отстранување на шумотПодобрување на човечкиот говор за многу појасно слушање, при што се намалува шумот во позадина

  • Означување на песнитеДодадете повеќе ознаки на секоја снимка и прескокнете на следната/претходната ознака за време на репродукцијата

  • LCD екранЛесно управување со вашите снимки со помош на LCD екран со матрица

  • Напредно снимањеГласовно ракување со висока/ниска чувствителност на микрофонот и фолдери за зачувување и организирање на снимките

  • Поддршка за повеќе јазициМоже да се активира за менито, пораките и имињата на фолдерите (EN/DE/FR/ES/IT/RU)

  • Опрема што се испорачуваИспорачан USB кабел, Sound Organiser и 2 x алкални (AAA) батерии

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина