Слика од Моно дигитален диктафон
Слика од Моно дигитален диктафон
Слика од Моно дигитален диктафон
Слика од Моно дигитален диктафон
Спецификации
  • Снимајте MP3 звук и репродуцирајте го преку звучникот од 300mW

  • Долгото траење на батеријата нуди снимање до 32 ч. (MP3 8kbps)

  • Меморијата од 4GB ви овозможува да складирате до 1043 ч. (MP3 8kbps)

  • Организација, заштита и бришење на фајлови и фолдери

  • Напојување со 2x AAA батерии (вклучени)

Вградена меморија
4GB
Макс. време на снимање MP3 128kbps
65 ч. 10 мин.
Батерија за снимање на MP3 128kbps
23 ч.
Влезни и излезни приклучоци
Приклучок за слушалки, влез за микрофон, USB приклучок
Тежина
72 гр.

Што има во пакетот

Сува батерија x 2, Кратко упатство за почеток

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина