Прескокни до содржина

Извлечете максимум од телевизорот

BRAVIA® од Sony ви нуди многу повеќе. За да извлечете максимум од телевизорот, направивме видеоснимки со инструкции кои ќе ви помогнат да го поставите телевизорот, да ги промените поставките и да ги искористите најновите апликации, технологии и функции.

Поврзување со други уреди

Дознајте како да го поврзете домашното кино, Hi-Fi компонентите и галантеријата со вашиот телевизор.

Поставување на вашиот телевизор

Погледнете како да започнете да го користите телевизорот, да го монтирате на ѕид, да ги контролирате поставките и да се поврзете на интернет.

Користење на телевизорот

Дознајте како да се движите низ менијата, да пребарувате и да ги менувате медиумските извори.

Апликации и услуги

Дознајте како да добиете музика, филмови, серии и многу повеќе на вашиот телевизор со најновите онлајн апликации и услуги.

Достапен е нов оперативен систем Android TV

Надградете го Android TV за поголемо уживање во телевизијата

Погледнете ја палетата BRAVIA®

Разгледајте ја целата палета на BRAVIA® телевизори и пронајдете го совршениот за вашиот дом.