Апликација Video & TV SideView

Апликација за далечинска контрола и ТВ водич за вашиот паметен телефон и таблет-уред, достапна бесплатно од Google Play и App Store.

За BRAVIA®

Далечинска контрола преку Wi-Fi®

Претворете го паметниот телефон или таблет-уредот во далечински управувач за вашиот BRAVIA®. Веќе нема потреба да се грижите од губење на далечинскиот управувач или трошење на батериите.

Апликација TV Guide

Во кафе-бар, на работа или во домот, не е важно каде. Погледнете кога се емитуваат сите ваши омилени емисии преку функцијата TV Guide во апликацијата Video & TV SideView. Можете да ставете и потсетници за програмите што не сакате да ги пропуштите.

Top picks

Дознајте какви содржини може да пропуштите

Разгледајте ги „Top picks“ содржините за да видите што се емитува и кои популарни програми се гледаат на интернет.

My library

Гледајте ги сопствените видеоснимки

My Library ви овозможува да пребарувате и гледате видеоснимки складирани во вашиот паметен телефон или таблет-уред.

Известувања при активирање на телевизорот

Кога апликацијата е поврзана со компатибилен BRAVIA® телевизор, таа открива кога ќе се поврзе на вашата Wi-Fi® мрежа штом пристигнете дома и ќе ве извести за најпопуларните програми што се емитуваат во моментот.

Известувања при активирање на телевизорот

Интелигентно пребарување за повеќе забава

Пребарувајте ги сите омилени медиумски содржини од едно место. Video & TV SideView не само што ги пребарува ТВ програмите, туку и пронаоѓа слични видео содржини на интернет и на вашиот домашен сервер.

Лента за пребарување

Преземете ја апликацијата