Слика од AV кабел со повеќенаменски приклучок
Особини
  • Сигурна врска за звукОвозможува аудио врска помеѓу вашата Handycam® камера и телевизорот или AV ресиверот со минимално изобличување за да слушате чист звук од вашите филмови

  • Добијте поголема флексибилностКабелот од 1,5 метри ви нуди доволна оддалеченост при поврзување на вашата Handycam® камера со вашиот систем за домашна забава

  • Гледајте го материјалот кој сте го снимилеПоврзете ја вашата Handycam® камера на вашиот телевизор и покажете им на сите што сте снимиле со неа

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност за поодржлива иднина. Посетете го нашиот еко-сајт