Слика од Кабел AV
Особини
  • Кабел за приклучување AV за поврзување на Вашиот Handycam® со видео или телевизор

  • Должина 1,5 метар

  • 10-пински специјален приклучник - пин приклучок 2 (аудио) / 1 (видео) / S-видео

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина