КАБЛИ

Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MB20

DLC-MB20
Слика од Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MB20
Слика од Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MB20
Слика од Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MB20
Слика од Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MB20
Особини
  • Ракувањето е многу едноставноСамо поврзете го тенкиот кабел со вашиот телевизор кој поддржува MHL, а потоа со вашиот паметен телефон и тоа е сè

  • Уживајте во сите содржини од вашиот паметен телефонГледајте и репродуцирајте ги видео снимките, фотографиите и песните кои се складирани во вашиот паметен телефон на голем екран, а користете ги и вашите омилени апликации

  • Можете дури и да го полните телефонотСекогаш кога вашиот паметен телефон е поврзан со телевизорот преку кабелот, тој се надополнува со енергија

  • Пребарувајте на вашиот телефон со далечинскиот управувачИсто така, можете да го контролирате вашиот паметен телефон и да пристапите до содржините во него со помош на далечинскиот управувач од вашиот телевизор, сето тоа од удобноста на вашиот тросед

  • Извлечете повеќе од вашите апликацииКористењето на апликации како YouTube™, Google Maps, Facebook® и Twitter™ е подруштвено, позабавно и покорисни на голем екран

  • Забавата со вашиот паметен телефон само станува подобраРепродуцирајте ја музиката од вашиот паметен телефон преку системот за звук на вашиот телевизор и споделувајте ги вашите видео снимки со беспрекорен HD квалитет

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт