КАБЕЛ ЗА HIGH-DEFINITION ВРСКА СО МОБИЛНИ УРЕДИ DLC-MB10

Уживајте во содржини од паметни телефони на вашиот телевизор

DLCMB10.SYH

HDMI кабел од 1м со микро USB, висококвалитетни приклучоци со 24K злато и лесен дизајн од 53 гр.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница