КАБЛИ

Микро HDMI кабел DLC-HEU15 со голема брзина и етернет

DLC-HEU15
Слика од Микро HDMI кабел DLC-HEU15 со голема брзина и етернет
Слика од Микро HDMI кабел DLC-HEU15 со голема брзина и етернет
Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт