Слика од Мини HDMI® кабел
Слика од Мини HDMI® кабел
Слика од Мини HDMI® кабел
Особини
  • HDMI® 1.4Лесно се справува со резолуциите од 1080p и повисоки, вклучувајќи 3D, како и HD опкружувачки звук

  • Мини приклучокЕдноставно поврзете ги дигиталните уреди за обработка на слика со практичниот мини приклучок

  • Етернет каналСовршен за уреди во мрежа и апликации базирани на IP, со брзина за трансфер до 100Mbps

  • Повратен аудио каналЈа поедноставува аудио врската помеѓу вашиот телевизор и AV ресивер и го намалува нередот од кабли

  • Висококвалитетни компонентиТројниот заштитен слој ги намалува EM и RF пречките, а позлатените приклучоци со 24K нудат дополнителна издржливост

  • Поголема површина со боиОвозможува вашиот HD телевизор да репродуцира богати, природни и реалистични бои снимени со дигитален фото апарат

  • Ново пакување на производитеПогледнете го на кратко рејтингот на HDMI®, типот на кабелот, кои уреди ги поддржува и како да ги поврзете во домот

  • Напон5,0V

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност за поодржлива иднина. Посетете го нашиот еко-сајт