Слика од USB Type-C™ кон микро USB кабел
Слика од USB Type-C™ кон микро USB кабел
Спецификации и функции
  • Кабел со широк дијаметар за брзо полнење

  • Брзина на пренос до 480 Mbps (USB 2.0)

  • Трае долго благодарение на големата издржливост

  • Компатибилност со USB Type-C и микро USB

  • Долг кабел од 1,0 м за различна употреба (прибл. 3,28 ft)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина