ПРЕНОСЛИВИ ПОЛНАЧИ И ГАЛАНТЕРИЈА ЗА МОБИЛНИ УРЕДИ

USB-A КОН USB-C™ кабел за полнење и пренос на податоци

CP-AC50 / CP-AC100 / CP-AC150

Слика од USB-A КОН USB-C™ кабел за полнење и пренос на податоци

0,5 м|1 м|1,5 м|whiteblack

Слика од USB-A КОН USB-C™ кабел за полнење и пренос на податоци
Слика од USB-A КОН USB-C™ кабел за полнење и пренос на податоци
Слика од USB-A КОН USB-C™ кабел за полнење и пренос на податоци
Слика од USB-A КОН USB-C™ кабел за полнење и пренос на податоци
Спецификации и функции
Поврзете ги уредите со USB-C приклучок со стандардните USB Type-A приклучоци со овој кабел со адаптер кој пренос на податоци со голема брзина и брзо полнење
  • Кабел со широк дијаметар и излезна моќ од 3,0 A за побрзо полнење

  • Пренос на податоци со голема брзина до 480 Mbps

  • Направен од издржливи материјали за безбедни и сигурни перформанси

  • Полнете и пренесувајте податоци помеѓу уредите со USB Type-A и USB-C приклучоци

  • Достапен со должина од 0,5 м, 1,0 м и 1,5 м за различна намена

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина