Слика од Врвен кабел за полнење од USB-A кон микро USB
Слика од Врвен кабел за полнење од USB-A кон микро USB
Спецификации и функции
Поврзувајте уреди со микро USB-приклучок во стандардни USB-приклучоци од тип A со помош на овој извонредно квалитетен кабел со адаптер што поддржува пренос на податоци со голема брзина и брзо полнење.
  • Кабел со широк дијаметар и излезна моќ од 2,4 A за побрзо полнење

  • Врвен дизајн, достапен во златна, сива и розова боја што ќе одговара на вашиот стил

  • Изработка од соединение со најлон за безбедни и сигурни перформанси

  • Полнете и префрлувајте податоци помеѓу уреди со USB-приклучоци од тип A и микро USB-приклучоци

  • Должина од 1,5 м (прибл. 4,92 ft) за различна намена

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина