Слика од Микро USB-кабел за полнење и пренос
Слика од Микро USB-кабел за полнење и пренос
Спецификации и функции
  • Кабел со широк дијаметар за брзо полнење

  • Брзина на пренос до 480 Mbps (USB 2.0)

  • Трае долго благодарение на големата издржливост

  • Полнете и префрлувајте податоци помеѓу уреди со USB-приклучоци од тип A и микро USB-приклучоци

  • Долг кабел од 50 см (прибл. 1,64 ft) за различна употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина