Слика од Микро USB-кабел за полнење и пренос
Слика од Микро USB-кабел за полнење и пренос
Слика од Микро USB-кабел за полнење и пренос
Спецификации и функции
  • Кабел со широк дијаметар за брзо полнење

  • Брзина на пренос до 480 Mbps (USB 2.0)

  • Трае долго благодарение на големата издржливост

  • Имаат феритно јадро за намалување на шумот

  • Долг кабел од 1,5 м (прибл. 4,92 ft) или 3 м (прибл. 9,84 ft) за различна употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина