Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Слика од Microvault USB флеш драјв од серија X
Спецификации
  • SuperSpeed USB 3.0 врска која е компатибилна со USB 2.0

  • Добијте брзина на читање која е до четири пати поголема од USB 2.0

  • Компактен MicroVault дизајн

  • Брзина на пренос: 110 MB/s(16 GB, 32 GB, 64 GB), 100MB/s (8 GB)

  • Достапен со капацитет за складирање од 8GB до 64GB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина