МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ, ФЛЕШ УРЕДИ И SSD/HDD

USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер

USMSA2 SERIES

Слика од USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер

16GB|32GB|64GB

Слика од USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер
Слика од USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер
Слика од USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер
Слика од USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер
Слика од USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер
Слика од USB флеш уред од серија USMSA2 за паметен телефон/компјутер
Спецификации
  • Архивирајте и споделувајте податоци од вашиот паметен телефон и таблет-уред со Android или компјутер

  • Компатибилност со USB и микро USB приклучоци

  • Компактен и ротирачки дизајн

Интерфејс
Hi-Speed USB (USB2.0)
Тип на приклучок
USB приклучок од тип A, USB2.0/1.1 приклучок
Тежини (прибл.)
Прибл. 4,5 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина