Прескокни до содржина
Слика од USB флеш уред од серија USMGR
Слика од USB флеш уред од серија USMGR
Слика од USB флеш уред од серија USMGR
Слика од USB флеш уред од серија USMGR

Помага во обновување на вашите податоци

Уживајте во обновување на фајловите. Преземете го софтверот File Rescue за лесно обновување на фотографиите и видео снимките зачувани во мемориските медиуми од Sony.

Неверојатни слајд-шоу презентации

Со x-Pict Story™ можете лесно да внесете реалистичност во вашите фотографии. Воодушевете ја публиката со визуелни ефекти и музика во заднина по ваш избор.

Спецификации и функции
Интерфејс
High Speed USB 2.0
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина