Слика од Microvault MACH USB флеш уред
Слика од Microvault MACH USB флеш уред
Слика од Microvault MACH USB флеш уред
Слика од Microvault MACH USB флеш уред

Помага во обновување на вашите податоци

Уживајте во обновување на фајловите. Преземете го софтверот File Rescue за лесно обновување на фотографиите и видео снимките зачувани во мемориските медиуми од Sony.

Неверојатни слајд-шоу презентации

Со x-Pict Story™ можете лесно да внесете реалистичност во вашите фотографии. Воодушевете ја публиката со визуелни ефекти и музика во заднина по ваш избор.

Осигурување за секунда

Важните документи заслужуваат потполна сигурност. Користете Easy Lock од Sony за едноставно шифрирање на вашите фајлови и безгрижно складирање.

Спецификации
  • Компактен MicroVault дизајн

  • Поврзување преку SuperSpeed USB 3.0

  • Шифрирање на фајлови за важни податоци

  • LED индикатор кога се користи

Капацитет
До 128GB
Интерфејс
Super Speed USB 3.0
Тип на приклучок
USB приклучок од тип A
Тежини (прибл.)
14 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина