Слика од MicroVault™ USB флеш уред
Слика од MicroVault™ USB флеш уред
Слика од MicroVault™ USB флеш уред
Слика од MicroVault™ USB флеш уред
Слика од MicroVault™ USB флеш уред
Слика од MicroVault™ USB флеш уред
Слика од MicroVault™ USB флеш уред
Слика од MicroVault™ USB флеш уред

Помага во обновување на вашите податоци

Уживајте во обновување на фајловите. Преземете го софтверот File Rescue за лесно обновување на фотографиите и видео снимките зачувани во мемориските медиуми од Sony.

Неверојатни слајд-шоу презентации

Со x-Pict Story™ можете лесно да внесете реалистичност во вашите фотографии. Воодушевете ја публиката со визуелни ефекти и музика во заднина по ваш избор.

Спецификации и функции
  • Компактен блиц кој лесно се складира

  • LED индикатор кога се користи

  • Преземете го софтверот File Rescue од Sony

Интерфејс
Hi‐Speed USB (USB2.0)
Тип на приклучок
USB приклучок од тип A
Тежини (прибл.)
4 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина