Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Слика од USB флеш уред од серија USM-W3
Спецификации
Префрлувајте големи датотеки за неколку секунди со USB 3.1 Gen 1 со брзина на пренос до 160 MB/s (читање). Овој стилски и компактен USB флеш уред се одликува со издржливо и сигурно метално куќиште кое овозможува лесно поврзување со компјутер, без потреба од вовлекување на USB приклучокот или од отстранување капаче. Отворот за лента ви овозможува лесно и безбедно носење на USB флеш уредот со вас.
  • USB 3.1 Gen 1 врска со брзина на пренос до 160 MB/s (читање)

  • Стилско и издржливо метално куќиште

  • Компактен и тенок дизајн без капаче

  • Достапни со капацитет од 16 GB, 32 GB, 64 GB и 128 GB

Капацитет
16/32/64/128 GB
Интерфејс
SuperSpeed USB (USB3.1 Gen 1)
Тип на приклучок
USB приклучок од тип A
Брзина на пренос (читање)
до 160 MB/s
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина