Слика од USB флеш уред од серија USM-R
Слика од USB флеш уред од серија USM-R
Слика од USB флеш уред од серија USM-R
Слика од USB флеш уред од серија USM-R
Спецификации и функции
Интерфејс
High Speed USB 2.0
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина