Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Спецификации и функции
Лесно споделување фотографии, видеоснимки, музика и други датотеки помеѓу вашите компјутери, паметни телефони и таблет-уреди со USM-CA2 што е опремен со USB-приклучоци од тип CTM и тип A. Префрлувајте големи датотеки преку USB 3.1 Gen 1. Исто така, тенката и стилска форма на металното куќиште е совршена за користење во тесен простор.
  • Компатибилност со USB приклучоци и од тип C™ и од тип A

  • Споделувајте фајлови помеѓу компјутери, паметни телефони и таблет-уреди на едноставен начин

  • USB-приклучок 3.1 Gen 1

  • Достапни со капацитет од 16 GB, 32 GB, 64 GB и 128 GB

  • Тенко и стилско метално куќиште со отстранливо капаче

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина