Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A на дело
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Слика од Флеш уред со два USB приклучоци од тип C™ и тип A
Спецификации и функции
Лесно споделување фотографии, видеоснимки, музика и какви било други фајлови помеѓу вашите компјутери, паметни телефони и таблет-уреди со извонредно компактниот USM-CA1 со USB приклучоци од тип C™и тип A. Префрлувајте големи фајлови за неколку секунди со USB 3.1 Gen 1 со брзина на пренос до 130 MB/s (читање). Исто така, тој се одликува со тенок и стилски дизајн и уникатна силиконска футрола, со практичен отвор за врвка, што се испорачува за заштита на USB приклучоците.
  • Компатибилност со USB приклучоци и од тип C™ и од тип A Види табела за компатибилност

  • Споделувајте фајлови помеѓу компјутери, паметни телефони и таблет-уреди на едноставен начин

  • USB 3.1 Gen 1 врска со брзина на пренос до 130 MB/s

  • Достапни со 16 GB, 32 GB и 64 GB

  • Тенко и стилско метално куќиште, со вклучена силиконска футрола

Интерфејс
USB 3.1 Gen 1
Тип на приклучок
USB тип C™ x 1, USB тип A x 1
Брзина на пренос (читање)
Читање со макс. 130 MB/s за двата USB приклучоци од тип C™ и тип A (иста брзина)
Тежини (прибл.)
Прибл. 5 гр. (само куќиштето, без испорачаната силиконска футрола)

Што има во пакетот

Силиконска футрола (прибл. 37,15 x 15,6 x 7,3 мм), инструкции за користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина