Слика од Носач за монтирање на ѕид SU-WL850
Слика од Носач за монтирање на ѕид SU-WL850

Функции

Одговара во вашата просторија

Искористете го вашиот простор максимално. Со овој носач за монтирање на ѕид, вашиот телевизор ќе се вклопи прекрасно во секоја просторија како уметничко дело.

Подобра слика и полесен пристап со функцијата за вртење

Вртете го вашиот телевизор монтиран на ѕид до 20° користејќи го носачот. На тој начин можете брзо да го прилагодите аголот на телевизорот за да добиете оптимално доживување при гледањето и лесен пристап до приклучоците.

Се поставува блиску до ѕидот

И покрај тоа што нуди опција за вртење, овој носач е доволно тенок за да овозможи монтирање на телевизорот на само 11 мм до ѕидот.  

Вертикално исправен со магнетен држач

Поставете го телевизорот паралелно со ѕидот. Магнетниот држач го спречува горниот дел на телевизорот да се навали нанапред кога ќе го монтирате блиску до ѕидот за да добиете подобро доживување при гледањето.

Спецификации

Закачете го вашиот телевизор блиску до ѕидот на безбеден начин со овој висококвалитетен носач за монтирање. Телевизорот може да се врти во секоја насока за оптимално гледање и лесен пристап до приклучоците.
  • Се врти до 20°

  • Закачете го телевизорот на 11 мм до ѕидот

  • Нуди брз пристап до приклучоците за на ѕид

  • Дизајниран за безбедно и едноставно инсталирање

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт