БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ WF-1000XM3

Поништување на шум што е водечко во индустријата во комбинација со потполна безжична слобода.

WF1000XM3S.CE7

Потполно безжични слушалки со дигитално поништување на шум, приспособлива контрола на звук, NFC и Bluetooth® и енергија за цел ден.

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница