We live for the music

Одликувајќи се со напредни технологии за звук, паметни функции што ќе го подобрат вашето секојдневие и удобен дизајн, нашите потполно безжични слушалки нудат неверојатно аудиодоживување во секое време и на секое место.

WF-1000XM4

Водечко поништување на шум.
Звук со висока резолуција

LINKBUDS S

Најмалите и најлесни потполно безжични слушалки во светот што нудат поништување на шум и звук со висока резолуција

„Благодарност до Sony што ми овозможи да го погледнам видеото „Here“. Ги сакам нивните производи и веднаш се согласив да ги пробам слушалките Linkbuds S. Квалитетот на звукот е неверојатен и многу се лесни, можам да ги носам цел ден“. - Tom Grennan

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

LINKBUDS

Поврзете се со вашите онлајн и офлајн светови без напор

WF-C700N

Музика без шум.
Потонете во звукот со WF-C700N

WF-C500

Звук што ќе одговара на вашиот стил

Откријте ги нашите безжични слушалки

Споредете модели од палетата на потполно безжични слушалки

WF-1000XM4 во сива боја
WF-1000XM4 во бела боја
LinkBuds S во бела боја
LinkBuds S во црна боја
LinkBuds S во крем-боја
LinkBuds S во сина боја
LinkBuds во бела боја
LinkBuds во сива боја
WF-C700N во лаванда боја
WF-C700N во сиво-зелена боја
WF-C700N во црна боја
WF-C700N во бела боја
WF-C500 во портокалова боја
WF-C500 во зелена боја
WF-C500 во црна боја
WF-C500 во бела боја
Модел СИВА БОЈА БЕЛА БЕЛА ЦРНА КРЕМ-БОЈА СИНА БЕЛА СИВА БОЈА ЛАВАНДА ЗЕЛЕНА ЦРНА БЕЛА ПОРТОКАЛОВА ЗЕЛЕНА ЦРНА БЕЛА
WF-1000XM4 LinkBuds S LinkBuds WF-C700N WF-C500
Поништување на шум
Режим за амбиентален звук
(Секогаш провидно со отворен прстенест звучник)
Безжичен звук со висока резолуција
Повици без користење на рацете
Технологија за прецизно откривање гласови
Поврзување со повеќе уреди *
Водоотпорност IPX4
Траење на батеријата До 24 часа** До 20 часа** До 17,5 часа*** До 15 часа** До 20 часа***
*Со исклучено поништување на шум
** Со ВКЛУЧЕНО поништување на шум, со футрола за полнење
*** Со футрола за полнење

True Wireless OOFM
.
.
.
.