ЈА СТИМУЛИРА ЉУБОПИТНОСТА

А попаметно искуство со телевизор Sony

Опуштете се и користете го гласот

Заборавете на внесувањето текст. Со гласовното пребарување може лесно да пронајдете одлични содржини и зделки само со зборување. Уживајте во омилени содржини од различни провајдери како Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube™ и Spotify®.

Вашиот нов паметен живот

Испраќајте содржини на поголем и подобар екран со Chromecast built-in

Chromecast built-in ви овозможува да ги проследувате омилените видеоснимки, игри и апликации од мобилниот уред кон телевизорот со максимален квалитет. Сè што е потребно за да ги зголемите саканите содржини е еден допир на копчето за префрлување на екранот од уредот со Android или iOS. Проследувајте содржини, а потоа продолжете да пребарувате преку телефонот или таблет-уредот.

  • Калибриран режим на Netflix
  • Препорачано од Netflix
  • Копче за Netflix
  • Бесплатна пробна верзија

Неограничена забава

Вашите омилени апликации, на вашиот телевизор

Сè е тука – најновите онлајн филмови, игри, музика и телевизија – на дофат на вашите прсти. Уживајте во огромна забава на потполно нов начин.