Големината
е важна.

За пореална забава ви треба телевизор со голем екран. Доживувањето ќе биде колку што е можно пореално, со неверојатна длабочина и детали, исто како да сте во кино или на стадион. А благодарение на најновите иновативни технологии и дизајни, нашите големи телевизори беспрекорно се вклопуваат и во најмалите простории.

Изберете телевизор со голем екран од 55" и повеќе