Прескокни до содржина
ТЕЛЕВИЗОРИ

Телевизори од 81 до 94 см (32 до 37 инчи)

Добрите нешта доаѓаат во мали пакувања со телевизорите од 81 до 94 см (32 до 37 инчи) на Sony. Совршени за тесни простории, нудат извонреден звук, богати бои и моќта на Full HD резолуцијата во компактни димензии.

HD резолуцијата доаѓа на малиот екран 

Нема потреба да се жртвува квалитетот на сликата за сметка на компактноста на телевизорот. Паметните телевизори од 81 см (32 инчи) нудат Full HD и HD Ready екрани, комбинирани со јасниот и чист звук на ClearAudio+ и други возбудливи функции. Најдобро од сè е што наоѓањето филмови, програми и содржини на интернет е брзо и лесно.

Акциони филмови на LED телевизор од 81 см (32 инчи) на Sony
Телевизор од 81 см (32 инчи) на Sony

Мали димензии, големи можности 

Донесете ја забавата во кујната, спалната или апартманот со нашите LED телевизори од 81 см(32 инчи). Уживајте во екранот со Full HD или HD Ready резолуција, извонреден звук и функции како прегледување социјални медиуми и режим за фудбал во живо. Дури и игрите добиваат нов интензитет кој ќе ве внесе во случувањата како никогаш досега.

Светол и јасен

Белите LED светилки зад екраните на нашите телевизори од 81 см (32 инчи) ја пренесуваат светлината до секој агол на екранот и создаваат неверојатен контраст. Сликите изгледаат пореално. Јасното зголемување на резолуцијата го намалува шумот за остра и јасна слика со подобра перцепција на длабочина.

Светла и јасна слика на паметните телевизори од 81 см (32 инчи) на Sony
Функција за проследување на LED телевизорите од 81 см (32 инчи) на Sony

Поврзете го вашиот телевизор на интернет

Нашите паметни телевизори од 81 см (32 инчи) го олеснуваат поврзувањето на интернет. Користете ја функцијата за споделување фотографии за да разменувате слики со пријателите, гледајте видеоснимки од FIFA со режимот за фудбал во живо или истражувајте ја содржината на вашиот паметен телефон преку WiFi®.

Подгответе се за реалноста 

Од вечерни вести до филмски хитови на Blu-ray™, сè изгледа подобро со X-Reality Pro™. Моќниот процесор во нашите LED телевизори од 81 см (32 инчи) го намалува шумот и ја разубавува секоја слика до последната точка за врвен квалитет на сликата. Дури и проследувањето видеоснимки и фотографии од вашиот паметен телефон е подобрено и подетално.

Реални слики на телевизор од 81 см (32 инчи) на Sony
Далечински управувач за паметен телевизор од 81 см (32 инчи) на Sony

Само едно повлекување со прстот

Воспоставувањето контрола е лесно со далечинскиот управувач за забава на еден допир за нашите телевизори од 81 см (32 инчи). Со помош на интуитивниот интерфејс на BRAVIA, овој моќен далечински управувач го олеснува пребарувањето на каналите, фотографиите, видеоснимките и содржините на интернет.