Прескокни до содржина
ТЕЛЕВИЗОРИ

BRAVIA телевизори од 152 см (60 инчи)

Сè се обединува во нашите телевизори од 152 см (60 инчи). Иновативниот дизајн, врвниот звук и неверојатната слика ја отвораат вратата за ново ниво на возбудата. 

Начин кој ви одговара

Со најдобрите телевизори од 152 см (60 инчи) добивате функции за прилагодено доживување при гледањето. Зголемете ја јачината на звукот со моќниот звук кој ја оживува музиката, игрите и филмовите. Засладете ги очите на Full HD екранот или поврзете се со пријателите преку споделување фотографии и прегледување социјални медиуми.

Пар кој ужива во LED телевизор од 152 см (60 инчи) од Sony
Остра слика на телевизорот од 152 см (60 инчи) од Sony

Направете кино во вашиот дом

Функциите како Full HD екран и опкружувачки звук ги претвораат филмските ноќи во интимна забава со пријателите и семејството. Значителната големина на нашите паметни телевизори од 152 см (60 инчи) го носат киното во вашата дневна соба, правејќи ги совршени за вашите омилени емисии, филмови и игри.

Светла и јасна слика

Сѐ изгледа посветло со LED телевизорите од 152 см (60 инчи). Светилките зад екранот го осветлуваат секој дел, создавајќи извонреден контраст. Деталите кои никогаш не сте ги забележале излегуваат од сенките и сѐ изгледа подобро, поживописно и пореално.

Јасна слика на најдобрите телевизори од 152 см (60 инчи) од Sony
Можност за 3D со паметните LED телевизори од 152 см (60 инчи) од Sony

Скокнете во 3D

Нов вид забава со паметните 3D телевизори од 152 см (60 инчи). Доживејте ја возбудата на 3D Blu-ray™ дисковите, снимките од интернет и ТВ емитувањата со испорачаните очила со реалистична длабочина на поле. Поврзете се на интернет за да споделувате содржини, да проследувате видеоснимки и да ги погледнете омилените веб-сајтови.

HD е подобро од кога било

Со X-Reality PRO™ на најдобрите телевизори од 152 см (60 инчи), извонредната слика се подразбира. Овој моќен процесор за обработка ја анализира секоја слика и го намалува шумот за неверојатен краен производ кој ви овозможува да ја почувствувате моќта на Full HD екранот.

Одлична графика на видеоигрите со најдобрите телевизори од 152 см (60 инчи)
Футуристички дизајн на телевизорот од 152 см (60 инчи) од Sony

Модерен дизајн и медиумски свет

Формата и функцијата се обединуваат со дизајнот во вид на клин кај LED телевизорите од 152 см (60 инчи). Тенки, стабилни и со доволно простор за моќни звучници. Забавата на допир го олеснува истражувањето медиуми - земете го далечинскиот управувач и пребарувајте филмови, емисии и интернет содржини.