Прескокни до содржина
ТЕЛЕВИЗОРИ

BRAVIA телевизори од 102 см (40 инчи)

Не потценувајте ја моќта на нашите телевизори од 102 см (40 инчи). Нивната практична големина е поддржана со врвен квалитет на сликата, реалистичен звук и многу повеќе, за неверојатно доживување при гледањето.

Мал екран, голема возбуда

Нашите телевизори од 102 см (40 инчи) имаат сè што можете да очекувате од висококвалитетен телевизор. LED екранот е светол и јасен, звукот е рамномерен и длабок, а дизајнот го разубавува секој простор. Можете да го синхронизирате со паметен телефон.

Остра слика на најдобрите телевизори од 102 см (40 инчи) на Sony
Паметен телевизор од 102 см (40 инчи) од Sony

Сè што ќе посакате од еден телевизор

Без разлика дали правите центар за домашна забава или сакате да осветлите мал простор, паметните телевизори од 102 см (40 инчи) се вистинскиот избор. Уживајте во живописна слика, лесно поврзување со вашиот паметен телефон и безвременски дизајн кој ќе го надополни вашиот декор.

Забавата добива светло

Сѐ е светло, впечатливо и прекрасно со LED телевизорите од 102 см (40 инчи). Белите светла зад екранот ја осветлуваат секоја точка за интензивен контраст, истакнувајќи ги деталите од темнината за подобро доживување при гледањето. Дури и најбрзите случувања се рамномерни со Motionflow XR™.

LED телевизори од 102 см (40 инчи) на Sony со јасна слика
Проследување преку паметен телефон со најдобриот телевизор од 102 см (40 инчи) од Sony

Поврзете се, споделете и пресликувајте

Паметните телевизори од 102 см (40 инчи) го олеснуваат поврзувањето со пријателите, семејството и светот. Проследувајте содржини или споделувајте фотографии и откривајте нови детали додека прикажувате фотографии на екранот. Со жичното пресликување можете да го полните вашиот телефон додека споделувате видеоснимки.

Јасно како ден

Фокусирајте со jасно зголемување на резолуцијата на нашите телевизори од 102 см (40 инчи). Со намалување на шумот се елиминира замаглувањето и се добива остра слика со подобра перцепција на длабочина. Деталите и текстурите се префинети и сѐ на екранот изгледа реалистично.

Живописни слики на паметните телевизори од 102 см (40 инчи) од Sony
Пар кој ужива во ClearAudio на паметен телевизор од 102 см (40 инчи) од Sony

Звукот оживува

Силните и тивките звуци оживуваат со телевизорите од 102 см (40 инчи). Звучникот со рефлективен бас нуди богати ниски и високи тонови, прилагодени од ClearPhase за оптимален баланс. Реалистичноста се обновува со дигиталниот засилувач S-Master, така што сѐ е верно на оригиналот.