Информации за производот


ЗАШТИТЕН ЗНАК

SONY

ИМЕ НА МОДЕЛ

KD-75XG9505

КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

B

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

75" (74,5")

Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

189,3 см

Потрошувачка на енергија (при работа)

Номинално: 371 W / Стандардно: 230 W

ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА* 

319 kWh/годишно

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

0,50W

Резолуција на екранот (Х x В, точки)

3840x2160