Информации за производот


ЗАШТИТЕН ЗНАК

SONY

ИМЕ НА МОДЕЛ

KD-65XG9505

КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

B

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

65" (64,5")

Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

163,9 см

Потрошувачка на енергија (при работа)

Номинално: 313 W / Стандардно: 176 W

ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА* 

244 kWh/годишно

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

0,50W

Резолуција на екранот (Х x В, точки)

3840x2160