Изберете го вашиот модел

XG95 | FULL ARRAY LED | 4K ULTRA HD | ВИСОК ДИНАМИЧКИ ОПСЕГ (HDR) | ПАМЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР (ANDROID TV)

Прекрасни слики збогатени со Acoustic Multi-Audio™

KD55XG9505BAEP

4K HDR-телевизор со процесор за слика X1™ Ultimate и Acoustic Multi-Audio™

BЕнергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
3840x2160

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница