Изберете го вашиот модел

XG90 | FULL ARRAY LED | 4K ULTRA HD | ВИСОК ДИНАМИЧКИ ОПСЕГ (HDR) | ПАМЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР (ANDROID TV)

Гледајте повеќе детали во силно осветлените и темните црни површини на овој 4K HDR-телевизор со голем контраст

KD49XG9005BAEP

4K HDR-телевизор со 4K HDR-процесор X1™ Extreme и X-tended Dynamic Range™ PRO

BЕнергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
3840x2160

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница