Изберете го вашиот модел

139 СМ/55“ MOTIONFLOW XR 1000 HZ (СТАНДАРДНО 100 HZ), АВТОМАТСКИ РЕЖИМ, ЦРНА РАМКА, ТЕМНО СРЕБРЕН ДРЖАЧ

Воодушевете се од живописните 4K-слики и нашата технологија Acoustic Multi-Audio™

KD55XG8588BAEP

4K HDR-телевизор со 4K HDR-процесор X1™ и Acoustic Multi-Audio™

AЕнергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
3840x2160

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница