Изберете го вашиот модел

108 СМ/43" MOTIONFLOW XR 800 HZ (СТАНДАРДНО 100 HZ) ЦРНО-СРЕБРЕН ЗНАК ЗА НАСОКА

Сите содржини изгледаат јасни и живописни, исто како во реалноста.

KD43XF8505BAEP

4K HDR-телевизор со процесор 4K HDR X1™, TRILUMINOS™ и Android TV™

BЕнергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
3840x2160

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница