Информации за производот


ЗАШТИТЕН ЗНАК

SONY

ИМЕ НА МОДЕЛ

KD-55XF8096

КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

A

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

55" (54,6")

Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

138,8 см

Потрошувачка на енергија (при работа)

Номинално: 166 W / Стандардно: 95,0 W

ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА* 

132 kWh/годишно

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

0,50W

Резолуција на екранот (Х x В, точки)

3840x2160