Информации за производот


ЗАШТИТЕН ЗНАК

SONY

ИМЕ НА МОДЕЛ

KD-49XF8096

КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

A

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

49" (48,5")

Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

123,2 см

Потрошувачка на енергија (при работа)

Номинално: 143 W / Стандардно: 85,0 W

ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА* 

118 kWh/годишно

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

0,50W

Резолуција на екранот (Х x В, точки)

3840x2160