Информации за производот


ЗАШТИТЕН ЗНАК

SONY

ИМЕ НА МОДЕЛ

KD-43XF8096

КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

A

Големина на екранот (инчи, мерено дијагонално)

43" (42,5")

Големина на екранот (см, мерено дијагонално)

108,0 см

Потрошувачка на енергија (при работа)

Номинално: 120 W / Стандардно: 67,0 W

ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА* 

93 kWh/годишно

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

0,50W

Резолуција на екранот (Х x В, точки)

3840x2160