AЕнергетска ознака и информации за производ

23mодели

Најдобри карактеристики
Откријте ги одново сите детали во 4K

Со 4K X-Reality PRO, квалитетот на сите слики се подобрува до реалистичниот 4K квалитет. Сликите се изоструваат и подобруваат во реално време, при што се откриваат дополнителни детали во книгите и архитектурата на библиотеката.

YouTube™
Пристапете веднаш до YouTube™ со едно кликнување

Одете директно на YouTube и уживајте во сите омилени видеоснимки. Пристапувањето до содржини од YouTube на овој телевизор со поддршка за интернет е многу брзо, а далечинскиот управувач има копче за YouTube за лесно пребарување. Моделот XF7077 има далечински управувач со поинаков дизајн без копче за YouTube или Netflix.

Создадени за слушање

Слушањето е реалистично како и гледањето. ClearAudio+ детално го прилагодува звукот од телевизорот за да се добие прекрасно и емотивно доживување што ќе ве опкружи. Слушајте музика и дијалог со поголема острина и отсечност, без разлика што гледате.

ClearAudio+
Дизајниран за да ви го задржи вниманието во сликата

Искористете максимум од просторот со минимизирање на каблите. Овој тенок 4K HDR-телевизор има тенка рамка со изглед на алуминиум на рабовите за да изгледа прекрасно и лесно да се вклопи во секој животен простор. Паметното организирање на каблите овозможува прицврстување и криење на каблите на предната страна.

Спецификации и функции

Откријте ја возбудливата забава што ја нуди 4K HDR-телевизорот од Sony со Hybrid Log-Gamma. Уживајте во богато доживување при гледањето со функцијата ClearAudio+.
  • Достапни во големина од 108 см (43”), 123 см (49''), 139 см (55"), 164 см (65")

  • Висок динамички опсег 4K

  • 4K X-Reality™ PRO

  • YouTube™ и многу повеќе

  • ClearAudio+

Дизајн со кој се води грижа за животната средина

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА SONY И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.

Прочитајте повеќе

ЕКОЛОШКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ОВОЈ ПРОИЗВОД

  • Контролата на динамичкото задно осветлување, или контрола на осветлување на ниво на точки, ја подобрува енергетската ефикасност преку прилагодување на светлината на екранот според промените на содржината на сликата

  • Режимот за заштеда на енергија заштедува енергија преку прилагодување на светлината на екранот

  • Режимот за исклучување на екранот заштедува енергија преку исклучување на сликата на екранот без потреба да го активирате режимот на подготвеност на телевизорот, а сепак да уживате во звукот

Кориснички оценки

Корисниците велат