Изберете го вашиот модел

108 СМ/43" MOTIONFLOW XR 200 HZ, ЦРНА РАМКА, СРЕБРЕН ДРЖАЧ СО ПЛОЧА ВО ФОРМА НА U

Почувствувајте ја убавината на сите содржини што ги гледате на овој 4K HDR телевизор со извонредна технологија за острина и контраст.

KD43XE7000BAEP

4K HDR телевизор со 4K X-Reality™ PRO, копче за YouTube™ и ClearAudio+.

AЕнергетска ознака и информации за производ

Информации за производот

Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)
0,50W
Резолуција на екранот (Х x В, точки)
3840x2160

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница