X80J

Google™ TV, збогатен со живописни бои и звук

Откријте светови на забава со овој Google™ TV што прикажува прекрасни бои благодарение на нашата технологија за слика и звук.

ТЕЛЕВИЗОРИ

X80J / X81J | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

X80J / X81J Series
Слика од X80J / X81J | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

108 см (43”)|126 см (50")|139 см (55")|164 см (65")|189 cm (75”)

Прекрасните бои ги прават сликите реални

TRILUMINOS PRO™ и нашиот процесор 4K HDR X1™ внесуваат реалистичност во повеќе од милијарда бои. Екстремниот контраст ги прави реални сите содржини што ги гледате.

Јасен повеќедимензионален звук

Опкружете со јасен и висококвалитетен звук од повеќе димензии за да се чувствувате како дел од случувањата.

Пристапете до илјадници филмови и серии со вашиот глас

Користете го вашиот глас за брзо да ги пронајдете содржините што сакате да ги гледате. Пронајдете конкретен наслов со вашиот глас. Или добијте препораки со изговарање „show me sci-fi adventure TV shows“.

Слика од 2-насочниот држач
Флексибилен држач за различно позиционирање на телевизорот

Повеќенаменскиот 2-насочен држач ви нуди избор на стандардно поставување што ќе ви го насочи вниманието кон сликата или тесно поставување за помали масички.

Рециклирај. Обнови. Намали.

Телевизорите BRAVIA придонесуваат за заштита на животната средина. Компонентите на телевизорот се изработени од уникатната пластика SORPLAS™ што може да се рециклира и има стапка на рециклирање од 89%.

Откријте повеќе функции

Лого за помошна технологија
Помошна технологија на Google TV

Нашите телевизори имаат технологија за пристапност за лица со намален вид, слух и подвижност.

Спецификации и функции

Уживајте во сета ваша омилена забава од Google TV со прекрасна 4K HDR-слика со врвните бои, контраст и острина на BRAVIA.