ТЕЛЕВИЗОРИ

WG66 | LED | Full HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор

WG660 / WG665 Series

Слика од WG66 | LED | Full HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор

108 см (43”)|126 см (50")

A+Енергетска ознака и информации за производ

2mодели

Најдобри карактеристики

Одново откријте го секој детаљ

Технологијата за обработка на слика X-Reality™ PRO ги подобрува сите точки за да добиете исклучителна јасност. При анализата на кадрите, секоја сцена се споредува со нашата специјална база на податоци за подобрување на сликите и намалување на шумот. Погледнете како се подобрува архитектурата во зградата со дополнителни детали.

 • Лого за HDRВисок динамички опсег
 • Слика од PlayStation®HDR игри
YouTube™ со едно копче

Пристапете веднаш до YouTube™ со едно кликнување

Одете директно на YouTube и уживајте во сите омилени видеоснимки. Пристапувањето до содржини од YouTube на овој LED-телевизор од Sony е многу брзо, а далечинскиот управувач има копче за YouTube за лесно пребарување.

Попаметен начин за уживање со паметниот телефон

Понесете ги сите содржини што ги сакате од паметниот телефон или USB-уредот и уживајте во нив со прекрасни детали на вашиот телевизор со голем екран. Smart Plug and Play овозможува лесно споделување на видеоснимки, фотографии и музика од повеќе уреди.

Едноставно поврзување со паметен телефон
Звук со ClearAudio+

Создадени за слушање

ClearAudio+

Слушањето е реалистично како и гледањето. ClearAudio+ детално го прилагодува звукот од телевизорот за да се добие прекрасно и емотивно доживување што ќе ве опкружи. Слушајте музика и дијалог со поголема острина и отсечност, без разлика што гледате.

Каблите се вешто и уредно скриени

Складирајте ги каблите уредно во држачот и прицврстете ги со испорачаниот држач за кабли.  

Организирање на каблите
Спецификации и функции
Забавувајте се со наменското копче за YouTube и деталните Full HD-слики што се појасни и поостри благодарение на подобрувањето со X-Reality PRO™.
 • Достапни во големина од 108 см (43”), 126 см (50")

 • D5_HDR

  Висок динамички опсег

 • Full HD резолуција (1920 x 1080)

 • X-Reality™ PRO

 • YouTube™ и многу повеќе

Дизајн со кој се води грижа за животната средина

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА SONY И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.

Прочитајте повеќе

ЕКОЛОШКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ОВОЈ ПРОИЗВОД

 • Контролата на динамичкото задно осветлување, или контрола на осветлување на ниво на точки, ја подобрува енергетската ефикасност преку прилагодување на светлината на екранот според промените во содржината на сликата

 • Режимот за заштеда на енергија заштедува енергија преку прилагодување на светлината на екранот

 • Режимот за исклучување на екранот заштедува енергија преку исклучување на сликата на екранот без потреба да го активирате режимот на подготвеност на телевизорот, а сепак да уживате во звукот