ТЕЛЕВИЗОРИ

W800 | HD Ready | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)

W800 Series
Слика од W800 | HD Ready | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)

80 см (32")

Слика од предната страна на телевизорот W800 BRAVIA
Слика под агол од предната страна на телевизорот W800 BRAVIA
Слика под агол од задната страна на телевизорот W800 BRAVIA
Детали од рамката на телевизорот W800 BRAVIA
Слика од предната страна на телевизорот W800 BRAVIA со држач
Слика од предната страна на телевизорот W800 BRAVIA

Спецификации и функции

Уживајте во одлична забава со приближно Full HD-слики, Android TV™ и кристално јасен звук.