RD45/RD43

Извонредни слики подобри од HD

Гледајте неверојатна слика при секое вклучување на телевизорот со технологија за подобрување слики со поголем квалитет од Full HD и извонредно јасен звук.
Full HD важи само за моделите од 40"

ТЕЛЕВИЗОРИ

RD43 / RD45 | LED | HD Ready/Full HD

RD430 / RD435 / RD450 / RD455 Series

Слика од RD43 / RD45 HD Ready/Full HD-телевизор

80 см (32")|102 см (40")

AЕнергетска ознака и информации за производ

4mодели

Најдобри карактеристики

Висока резолуција со огромен раскош

Full High Definition

Уживајте во нашата Full HD слика. Уникатниот процесор за обработка X-Reality PRO на Sony ги анализира, чисти и подобрува сликите за да создаде прекрасно и детално гледање. Дури и содржините што се проследуваат со мала резолуција стануваат подобри со X-Reality PRO на Sony кој создава слика што внесува реалистичност во содржините што ги гледате. 

X-Reality PRO

Одново откријте го секој детаљ

X-Reality PRO ги подобрува сите точки за да добиете јасна слика. При анализата на кадрите, секоја сцена се споредува со нашата специјална база на податоци за подобрување на сликите и намалување на шумот – за слика со неверојатна реалистичност. 

Дизајниран да се вклопи секаде

Овој телевизор со низок профил и тенок дизајн ќе се вклопи лесно во вашата соба.

  • Тенок стил
  • Одговара на вашиот животен стил

Нови начини за уживање во телевизијата 

Извлечете повеќе од вашиот телевизор. Репродуцирајте ги омилените содржини од USB уреди, гледајте фотографии на големиот екран и многу повеќе. 

Репродукција преку USB

Репродукција преку USB

Репродуцирајте музика, видео записи и гледајте фотографии од USB уред.

Режим на рамка за фотографии

Вашите спомени на екранот

Гледајте фотографии од дигитален фотоапарат или USB уред на телевизорот.

Спецификации и функции
Гледајте нешто неверојатно при секое вклучување на телевизорот со технологија за подобрување слики со поголем квалитет од Full HD и врвен и јасен звук.
  • Достапни во големина од 80 см (32"), 102 см (40")

  • Full HD (1920 x 1080): само за моделите од 40" / HD Ready (1366x768): само за моделите од 32"

  • X-Reality PRO

  • Тенок дизајн

  • Извонредна репродукција на повеќе формати преку USB

Дизајн со кој се води грижа за животната средина

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА SONY И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.

Прочитајте повеќе

ЕКОЛОШКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ОВОЈ ПРОИЗВОД

  • Контролата на динамичкото задно осветлување, или контрола на осветлување на ниво на точки, ја подобрува енергетската ефикасност преку прилагодување на светлината на екранот според промените на содржината на сликата

  • Режимот за заштеда на енергија заштедува енергија преку прилагодување на светлината на екранот

  • Режимот за исклучување на екранот заштедува енергија преку исклучување на сликата на екранот без потреба да го активирате режимот на подготвеност на телевизорот, а сепак да уживате во звукот